Nieuwe werkvormen Historische Contexten

Al druk bezig met de voorbereidingen op het komende schooljaar? Op zoek naar manieren om leerlingen (nog meer) actief te betrekken bij de lessen? Zojuist zijn er enkele nieuwe werkvormen voor de historische contexten voor de havo en het vwo toegevoegd, zoals deze Chronologie bij de Historische Context ‘China, 1842-2001’. Maar ook een Kwadrant bij de Historische Context ‘Duitsland in Europa, 1918-1991’ en een Verboden te zeggen bij de Historische Context ‘de Verlichting, 1650-1900’.

Deze en vele andere werkvormen (inmiddels meer dan 20 unieke uiteenlopende werkvormen) zijn hier te vinden voor de havo en hier voor het vwo. Voor 10 euro (per jaar) heb je altijd toegang tot dit materiaal! En dit bedrag wordt volledig gebruikt om de kosten van de website te dekken, zodat er nog meer materiaal online kan worden gepubliceerd!