Toetsvragen Historische Contexten

Ben je veel tijd kwijt aan het maken van toetsen bij de Historische Contexten van de havo en het vwo? Je wilt immers geen vragen uit oude examens gebruiken, want die zijn voor leerlingen makkelijk online te vinden. De afgelopen jaren hebben we toetsvragen op examenniveau verkocht voor alle 7 Historische Contexten (3 voor de havo en 4 voor het vwo), met meer dan 140 unieke vragen. De reguliere prijs hiervoor was 175 euro. Inmiddels hebben veel geschiedenisdocenten de vragen aangeschaft!

Wil je je vakgroep ontlasten van het maken van toetsen voor de examenklassen en meer focus leggen op de voorbereiding van de lessen? De 140 toetsvragen zijn nu te koop voor 75 euro (met factuur). Interesse: stuur een bericht naar info@geschiedenisdidactiek.nl. Dit aanbod geldt tot 21 juni. Daarna worden de toetsvragen niet meer te koop aangeboden.

Twee voorbeeldvragen zijn hier te vinden.